Spurs slaat toe na teleurstellend optreden Janssen

Reacties

Tottenham Hotspur heeft zich ten koste van Aston Villa (2-0) voor de vierde ronde van het FA Cup-toernooi geplaatst, maar Vincent Janssen zal gemengde gevoelens hebben overgehouden aan het bekerduel.

Spurs slaat toe na teleurstellend optreden Janssen

Janssen kreeg begin dit seizoen regelmatig de kans bij Tottenham, maar zakte na een aantal teleurstellende optredens in de pikorde. Tot overmaat van ramp werd hij in december getroffen door een enkelblessure.

Tegen Villa mocht de ex-spits van AZ en Almere City zich voor het eerst sinds half november weer vanaf de aftrap laten zien, maar een positieve indruk liet hij niet achter op manager Mauricio Pochettino. Janssen was grotendeels onzichtbaar tegen de middenmoter uit het Championship, waar Leandro Bacuna in de basis stond. Bij Spurs stond Michel Vorm onder de lat.

Na een uur had Pochettino genoeg gezien van Janssen, terwijl hij niet eens een spits achter de hand had (Harry Kane kreeg rust). Dele Alli kwam voor de Nederlander in het veld en met hem binnen de lijnen kwam Tottenham in de 71ste minuut op voorsprong via Ben Davies, voor wie het zijn eerste Spurs-goal sinds zijn komst van Swansea in 2014 was. Heung-Min Son gooide het duel tien minuten voor tijd in het slot met een geplaatst schot met binnenkant links. Tottenham vervolgt de Premier League zaterdag met een thuisduel met West Bromwich Albion.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.