Sporting houdt Carvalho voorlopig uit handen Europese top

Reacties

Sporting Lissabon heeft overeenstemming bereikt met William Carvalho over een nieuw contract. De middenvelder heeft een nieuwe verbintenis getekend tot de zomer van 2020.

Sporting houdt Carvalho voorlopig uit handen Europese top

Daarmee heeft Sporting een belangrijke slag geslagen. De 23-jarige Carvalho wordt immers al ruim twee jaar in verband gebracht met een transfer. Met name vanuit Engeland zou er veel belangstelling zijn voor de verdedigende middenvelder, die al in verband gebracht werd met clubs als Arsenal, Liverpool en Manchester United.

Helemaal uitgesloten is een transfer van Carvalho overigens niet. In zijn nieuwe contract is namelijk een clausule opgenomen die het voor andere clubs mogelijk maakt om voor een bedrag van 45 miljoen euro zaken te doen met Sporting Lissabon. Wanneer een club bereid is die geldsom op tafel te leggen, kan de Portugese topclub een transfer niet tegenhouden.

Carvalho geldt als één van de beste spelers van de Portugese competitie. Dit seizoen maakte hij in vijftien competitiewedstrijden één doelpunt. Scoren is dan ook niet de grootste kwaliteit van de vijftienvoudig international van Portugal. Hij wordt vooral geroemd vanwege zijn duelkracht en passing.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.