Sporting Braga brengt Arsenal in de problemen

Shakhtar Donetsk heeft de beste papieren in Groep H na de verrassende nederlaag van Arsenal bij Sporting Braga, dat daarmee in de race blijft.

Sporting Braga brengt Arsenal in de problemen

Sporting Braga-Arsenal 2-0Arsenal incasseerde een gevoelige tik op weg naar de volgende ronde van de Champions League. The Gunners zijn nog zeker van een vervolg na de tweede nederlaag op rij. Ondanks een overwicht ging de ploeg van manager Arsène Wenger met 2-0 ten onder bij Sporting Braga. Matheus (foto) maakte met twee goals in de laatste zeven minuten de Portugese stunt compleet.

Partizan Belgrado-Shakthar Donetsk 0-3Op het moeilijk bespeelbare veld maakte Shakthar Donetsk pas in de tweede helft zijn favorietenrol waar. Taras Stepanenko, Jadson en Eduardo deelden de tikken uit aan Partizan Belgrado, dat begon met oud-Feyenoorder Stefan Babovic in de basis. Daarmee verdween de hoop op het eerste punt voor de Serviërs in de Champions League.

Voor Arsenal zijn de vooruitzichten niet zo somber. De Londense ploeg heeft aan een overwinning op het puntloze Partizan Belgrado genoeg voor kwalificatie voor de volgende fase. Bij een ander resultaat kan Sporting Braga met een zege op Shakthar Donetsk Arsenal opnieuw een kater bezorgen. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's