Sponsor PSV belooft De Graafschap iPhones bij zege op Ajax

Reacties

Telefoniebedrijf PHC stelt de selectieleden van De Graafschap een iPhone 7 in het vooruitzicht als er komende zondag gewonnen wordt van Ajax. Het is een aanmoedigingspremie van de Eindhovense sponsor van zowel PSV, de concurrent van de Amsterdammers in de titelrace, als De Graafschap.

Sponsor PSV belooft De Graafschap iPhones bij zege op Ajax

Eerder leidde een dergelijke 'aanmoediging' tot enige ophef, toen PSV-middenvelder Davy Pröpper in een interview met Voetbal International zei dat hij de vakantie van zijn broer Robin (beiden op de foto) zou betalen als hij Ajax met De Superboeren de weg naar de titel zou versperren.

De middenvelder van PSV zei het met een knipoog, maar het was reden voor de KNVB om het serieus op te nemen. De voetbalbond zei zelfs contact te gaan opnemen met de Eindhovense club, omdat het zou gaan om een aanmoedigingspremie. 'In de regelementen staat dat dat verboden is. Wij begrijpen dat de opmerking waarschijnlijk met een knipoog gemaakt is, maar we zullen PSV toch even opbellen om aan te geven dat het niet toegestaan is', reageerde een woordvoerder van de KNVB toen.

De KNVB laat nu weten geen actie te ondernemen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.