Spoedberaad in Milaan over situatie De Boer

Reacties

Het zwaard van Damocles hangt nog nadrukkelijker boven het hoofd van Frank de Boer. In Italië wordt afgevraagd of de trainer woensdag nog op de bank van Internazionale zit. Zijn lot ligt in handen van de Chinese eigenaar Suning.

Spoedberaad in Milaan over situatie De Boer

De Boer weet dat de toch al immense druk met het verlies tegen Atalanta Bergamo (2-1) alleen maar is gegroeid. 'Ik weet het niet wat er achter de schermen gebeurt', was het veelzeggende antwoord van de trainer op de vraag of hij bij de volgende wedstrijd nog de bank zou zitten.

Dat besluit wordt volgens de Italiaanse tv-zender RAI maandag genomen als De Boer een crisisoverleg heeft met de clubleiding en Suning. De Italiaanse media zijn niet zeker of de oud-international zondag al zijn krediet heeft verspeeld of nog een laatste kans krijgt.

Volgens Sky Italia krijgt de oud-international het voordeel van de twijfel tot en met in elk geval het midweekse duel met Torino, dat woensdag op bezoek gaat in Giuseppe Meazza. Gazzetta dello Sport meldt dat de leiding van Inter neigt naar een direct vertrek van De Boer. Volgens Corriere dello Sport valt het besluit over een ontslag mogelijk voor het duel met Torino.

In elk geval worden de nodige namen geopperd die het direct kunnen overnemen van De Boer. Fabio Capello, Leonardo, die in december 2010 het stokje overnam van Rafael Benítez, en voormalig Inter-speler Laurent Blanc gelden als kandidaten. Andrea Mandorlini en Stefano Pioli worden ook genoemd als opties, terwijl jeugdcoach Stefano Vecchi geldt als tijdelijke oplossing.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.