Spitsentekort bij SC Heerenveen na wegvallen Huser

Reacties

Pascal Huser mist waarschijnlijk de start van het nieuwe Eredivisie-seizoen. De twintigjarige spits staat door een knieblessure vier tot zes weken aan de kant en zadelt SC Heerenveen-trainer Dwight Lodeweges op met een probleem.

Spitsentekort bij SC Heerenveen na wegvallen Huser

Door het vertrek van Mark Uth en Thomas Dalgaard naar respectievelijk 1899 Hoffenheim en SønderjyskE en de deelname van Pelle van Amersfoort aan het EK Onder-19 heeft Lodeweges momenteel immers maar een spits tot zijn beschikking: Henk Veerman.

De van een verhuurperiode bij MVV Maastricht teruggekeerde Huser (foto) gold als alternatief voor de boomlange Volendammer, maar liep deze week op de training een knieblessure op. Een MRI-scan gaf nog geen uitsluitsel, de Friezen verwachten echter pas volgende maand weer over Huser te kunnen beschikken.

En dat terwijl Heerenveen over vier weken het nieuwe Eredivisie-seizoen opent tegen De Graafschap. Lodeweges gaf eerder in gesprek met Voetbal International al aan er voorin niet ruim bij te zitten. 'Maar daarmee wil ik Henk Veerman en Pascal Huser niet tekortdoen. Vorig jaar was Uth ook niet direct de eerste optie, hij heeft het daarna fantastisch gedaan.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.