Spitsen Fulham wekken interesse van andere clubs

Het zit Martin Jol niet mee bij Fulham. In de Premier League is het punten schrapen en in de Europa League is zijn ploeg uitgeschakeld. Nu dreigt Jol ook zijn spitsen kwijt te raken.

Spitsen Fulham wekken interesse van andere clubs

Waar de toekomst van Andrew Johnson, Moussa Dembélé en Bobby Zamora ligt is nog niet duidelijk. Het is in ieder geval zeker niet vanzelfsprekend dat ze bij Fulham blijven.

De club heeft al aangegeven mee te zullen werken aan een transfer van Johnson. De spits weigert bij te tekenen en dus zal Fulham hem in januari willen verkopen om op die manier nog iets aan Johnson te kunnen verdienen. Blackburn Rovers heeft een lucratief contract voor Johnson klaarliggen. In die overeenkomst is opgenomen dat Johnson een flinke bonus kan verdienen als hij met Blackburn degradatie ontloopt.

Sunderland wil Bobby Zamora graag inlijven. The Black Cats zijn nadrukkelijk op zoek naar aanvallende versterking en zien Zamora als mogelijkheid. Zamora en Jol lijken elkaar niet bijzonder goed te liggen, al ontkende de manager dat laatst nog. Feit is dat de lange spits minder speelt dan voorheen.

Moussa Dembélé (foto) is de derde aanvaller die wellicht vertrekt. De ex-AZ-speler valt op bij Fulham en wordt in de Engelse pers gelinkt aan Liverpool en Tottenham Hotspur. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's