Spierblessure Carrick maakt weg vrij voor Blind

Reacties

Het blessureleed blijft Manchester United achtervolgen. Nu kan Louis van Gaal weer vier weken geen beroep doen op Michael Carrick. Dat maakte de 63-jarige manager vrijdag bekend tijdens de persconferentie in aanloop naar de thuiswedstrijd van zaterdag tegen Leicester City.

Spierblessure Carrick maakt weg vrij voor Blind

Carrick miste de eerste negen competitiewedstrijden van Manchester United al door een enkelblessure en staat nu opnieuw langdurig aan de kant door een spierscheuring. En dat terwijl de prestaties van The Red Devils in november juist een impuls kregen door de rentree van de 33-jarige middenvelder. Na de terugkeer van Carrick op het middenveld won United liefst zes competitieduels op rij.

Door de afwezigheid van Carrick zal Daley Blind waarschijnlijk weer een rol als controleur op het middenveld krijgen. Sinds de 24-jarige Oranje-international eerder deze maand terugkeerde van een knieblessure speelde hij tot dusverre als centrale verdediger en als linksback. Voor die laatste positie krijgt Van Gaal ook weer de beschikking over Ashley Young. De 29-jarige vleugelspeler is bijna volledig hersteld van een hamstringblessure.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.