Spelersagent Jansen spant arbitragezaak aan tegen Twente

Reacties

Nieuwe problemen dreigen voor FC Twente. Het managementbureau Wasserman heeft een arbitragezaak aangespannen tegen de club uit Enschede en eist een bedrag van één miljoen euro.

Spelersagent Jansen spant arbitragezaak aan tegen Twente

Zaakwaarnemer Rob Jansen van Wasserman behartigt de belangen van de FC Twente-spelers Tim Hölscher en Kamohelo Mokotjo. Het zaakwaarnemersbureau meent vanwege deals tussen 2011 en 2014 nog recht te hebben op een miljoen euro. Twente ziet dat anders, waardoor het bedrijf zich genoodzaakt voelt om via een arbitragezaak bij de KNVB alsnog een betaling af te dwingen.

'Ik kan bevestigen dat er een arbitragezaak is', reageert FC Twente-directeur Onno Jacobs in De Telegraaf. 'Er is een verschil van mening over diverse commissiebetalingen.' Commercieel directeur Jan van Halst noemt het op de clubwebsite een 'erfenis uit het verleden'.

Vorige week woensdag presenteerde Twente, dat al jaren te kampen heeft met financiële problemen, nog positieve jaarcijfers met een nettowinst van 7,8 miljoen euro. De Tukkers hopen categorie I snel te mogen verlaten, iets wat ook noodzakelijk is om de licentie te behouden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.