Spelers van Inter in afzondering door slechte resultaten

Reacties

In aanloop naar het thuisduel van zaterdag met Sampdoria gaan de spelers van Internazionale in volledige afzondering. De maatregel, die in Italië niet uitzonderlijk is, moet leiden tot betere resultaten.

Spelers van Inter in afzondering door slechte resultaten

De ploeg van trainer Roberto Mancini is immers aan een waardeloze serie bezig. Omdat in de laatste zeven competitieduels maar één keer gewonnen werd, lijkt Inter nu al kansloos voor de titel. De achterstand op koploper Juventus is voor de nummer vijf al opgelopen tot twaalf punten.

In de eerste maanden toonden de Nerazzurri zich nog uiterst degelijk en leek de ploeg een gooi naar de Scudetto te kunnen doen. Alleen als Inter de slechte serie tot een einde brengt, is Champions League-voetbal nog haalbaar. In de Serie A kwalificeert de toptwee zich daarvoor direct en speelt de nummer drie voorrondeduels.

De maatregel van de clubleiding betekent dat de spelers zich de komende dagen moeten terugtrekken op het trainingscomplex, waar ook overnacht zal moeten worden. Zaterdag zal tegen Samp, dat zeventiende staat, blijken of dat positief uitpakt. Na de nederlaag van afgelopen zondag tegen Fiorentina (2-1) kondigde Inter ook al een persboycot voor de spelers af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.