Spektakel gegarandeerd bij thuiswedstrijden FC Utrecht

Reacties

Door de 6-2 zege van FC Utrecht op AZ van afgelopen zondag is De Galgenwaard dit seizoen voorlopig het stadion waarin de toeschouwers de meeste doelpunten zien.

Spektakel gegarandeerd bij thuiswedstrijden FC Utrecht

In de thuishaven van de club uit de Domstad vielen in dertien duels 49 goals (3,77 gemiddeld): 25 van de thuisploeg en 24 van de tegenstanders. De Galgenwaard blijft daarmee nipt het Philips Stadion van PSV voor. In Eindhoven waren dertien competitieduels tot nu toe goed voor 48 doelpunten (39-9). PEC Zwolle completeert de topdrie met 47 treffers (34-13), mede als gevolg van de 6-1 zege op SC Cambuur van afgelopen zaterdag.

In de thuiswedstrijden van FC Groningen gaan dit seizoen de handen het minst vaak op elkaar na een doelpunt. In Euroborg werd pas 32 keer gescoord in dertien wedstrijden. Ook in de thuisduels van Go Ahead Eagles en NAC Breda valt dit seizoen niet bijster veel te juichen (elk 33 goals). FC Dordrecht is voorlopig de ploeg met de minste thuisgoals (tien), terwijl PSV voor eigen publiek het vaakst scoorde (39 keer).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.