Speciale VI-covers in Kerkrade en Doetinchem

Reacties

Het weekblad Voetbal International verschijnt deze week in Kerkrade en Doetinchem met een speciale cover. In Zuid-Limburg ligt een nummer in de losse verkoop dat gericht is op de rentree van Roda JC in de Eredivisie, terwijl in de winkels in Doetinchem en omstreken een uitgave met een De Graafschap-voorpagina te koop is.

Speciale VI-covers in Kerkrade en Doetinchem

Op de reguliere editie, die ook de abonnees in de bus krijgen, staat Lionel Messi afgebeeld, vooruitlopend op de Champions League-finale van komende zaterdag. De inhoud van alle VI’s is verder precies hetzelfde.

Voetbal International voert hiermee de testen rond wisselcovers verder door, na eerdere succesvolle acties rond het kampioenschap van NEC in de Jupiler League en de bekerfinale tussen PEC Zwolle en FC Groningen.

In de VI van deze week uiteraard ruim aandacht voor de promotie van Roda JC en De Graafschap, maar ook voor play-offwinnaar Vitesse, Bas Dost, het Nederlands elftal, het bizarre FIFA-congres, de degradatie van NAC Breda, Lionel Messi en het duo Georgio Chiellini-Patrice Evra als de demonen van Luis Suarez. In het hart van het blad een bijlage in de aanloop naar het WK voor vrouwen in Canada, compleet met speelschema en een poster van de Oranje Leeuwinnen.

De speciale edities zijn hier te bestellen:
Wisselcover Roda JC
Wisselcover De Graafschap
Reguliere editie

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.