Speciale schoenen Zlatan, selectie Chelsea in het nauw

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Speciale schoenen Zlatan, selectie Chelsea in het nauw

• De chauffeur van de spelersbus van Chelsea heeft duidelijk moeite met de thuishaven van Paris Saint-Germain….De spelers en trainer José Mourinho verlaten de bus en moeten te voet verder te gaan.

Zlatan opnieuw in actie tegen hongersnood
Zlatan Ibrahimovic komt opnieuw in actie tegen hongersnood. De sterspeler van Paris Saint-Germain draagt tijdens het Champions League-duel met Chelsea speciale schoenen, terwijl hij zaterdag zijn getatoeëerde lichaam toonde met daarop vijftig namen van mensen die worden geholpen door het United Nations World Food Programme.

• We blijven bij Ibrahimovic, die tegen Chelsea wil aanleggen voor een directe vrije trap en daarbij wordt geholpen door ploeggenoot David Luiz.

'Nog een paar jaar voor de boeg.'
Andrea Pirlo denkt voorlopig nog niet aan stoppen. De 35-jarige middenvelder van Juventus beleeft nog te veel plezier aan het spelletje. Ook voetbalminnend Italië hoeft niet te vrezen. 'Bondscoach Antonio Conte heeft me gevraagd of ik mijn steentje wilde bijdragen tot aan het EK 2016 en hij heeft me overtuigd,' aldus Pirlo. (ABC)

• Bayern München leefde maandag ontspannen toe naar het Champions League-duel met Shakhtar Donetsk. Thomas Müller produceerde een uitstekende imitatie van Real Madrid-aanvaller Cristiano Ronaldo.

• Check de skills van Ajax-aanvaller Anwar El Ghazi. Verder een ode aan Dennis Bergkamp, misschien wel de sierlijkste voetballer die Nederland gekend heeft.

What happens in the dressing room stays in the dressing room zullen we maar zeggen. Liverpool-captain Steven Gerrard en Mamadou Sakho hebben in ieder geval plezier..

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.