Speciale moeder Sterling, Fellaini misdadiger op het veld

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Speciale moeder Sterling, Fellaini misdadiger op het veld

'Ik noem mijn moeder zelfs José Mourinho, want ze denkt echt dat ze The Special One is.'
Raheem Sterling blijft dankzij zijn moeder met beide benen op de grond. De aanvaller van Manchester City krijgt zelfs tactisch advies van zijn moeder, die de agelopen jaren steeds meer verstand krijgt van het spelletje. 'Toen ik zeventien jaar oud was, wist ze nog niet veel.' (Sky Sports)

'Het is één ding om jezelf te willen bewijzen in het veld, maar iets heel anders is dat je een misdadiger bent op het veld.'
• Oud-scheidsrechter Howard Webb heeft het niet zo op Marouane Fellaini, die donderdagavond ook tijdens het thuisduel met Liverpool in de achtste finale van de Champions League (1-1) niet van onbesproken gedrag bleef. Tijdens de heenwedstrijd had de Belg van Manchester United zich ook al misdragen. 'Telkens blijkt weer dat hij geen duel kan spelen zonder zijn arm in het gezicht van tegenstanders te planten.' (BT Sport Europe)

'Wat ik doe als de Italiaanse bond me vraagt om Antonio Conte op te volgen als bondscoach? Dan zeg ik nee.'
• Leicester City lijkt dit seizoen op weg naar de titel in Engeland en dat is voor een groot deel te danken aan manager Claudio Ranieri, die zijn loopbaan graag zou afsluiten bij The Foxes. 'Of dit mijn laatste club wordt voor ik met pensioen ga? Ik hoop het wel, ik wil hier nog heel lang werken', aldus de 64-jarige Italiaan, die na dit seizoen nog een contract voor twee jaar heeft. 'We zijn pas net begonnen, er is hier nog heel veel werk te verrichten.'

'De kans is groot dat Napoli mijn laatste club is. Maar ik wil hier niet stoppen zonder met de Scudetto in handen te hebben gestaan.'
• Ook Pepe Reina hoeft niet zo nodig te verkassen. De 33-jarige doelman heeft het uitstekend naar zijn zin bij Napoli, waar hij afgelopen zomer terugkeerde na één seizoen voor Bayern München gespeeld te hebben. 'De vonk met Napoli sloeg direct over, zowel bij mij als mijn familie. We voelden ons hier binnen een mum van tijd thuis.' Maar de 33-voudig international van Spanje zou wel graag nog een keer kampioen worden met Napoli. (Corriere dello Sport)

'Je kunt mij echt in de verste verte niet met iemand van hen vergelijken, hou op zeg.'
• Dit seizoen heeft Ruud Boymans in de Eredivisie slechts 62 minuten nodig per doelpunt. Daarmee doet hij het beter dan Zlatan Ibrahimovic (72 minuten), Karim Benzema (78), Robert Lewandowski (85) en Lionel Messi (87). Op de vraag of hij iets van zichzelf ziet in de vier andere aanvallers antwoordt hij lachend. 'Dat technische hebben ze wel van mij ja. Nee joh, ik voel me heel nederig in dit rijtje.' (AD)

Ajax is jarig. Er mogen liefst 116 kaarsjes uitgeblazen worden vandaag in Amsterdam.

'Ik ben echt Feyenoord-fan geworden. Het is zo'n mooie club.'
• Op 17 mei vorig jaar werd Fred Rutten ontslagen als trainer van Feyenoord, maar de wond is inmiddels geheeld. De 53-jarige oefenmeester is fan geworden van de Rotterdamse club. (NOS)

• PSV werd dinsdag uitgeschakeld in de achtste finale van de Champions League, maar Jeroen Zoet maakte tijdens de return tegen Atlético Madrid opnieuw enorm veel indruk. De doelman van de Eindhovenaren werd dan ook opnieuw verkozen in het Elftal van de Week van de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.