Spartak Moskou wil Memphis huren

Reacties

Spartak Moskou heeft zijn pijlen gericht op Memphis Depay. De club van Quincy Promes wil de flankspeler in de winterstop huren van Manchester United, zo weet Voetbal International.

Spartak Moskou wil Memphis huren

De 22-jarige Oranje-international komt dit seizoen onder manager José Mourinho amper aan de bak in Manchester. In de Premier League viel Memphis vier keer in, in de Europa League maakte hij als invaller twee keer zijn opwachting. In Moskou kan de linksbuiten in de aanval aan de slag met Promes, zijn collega-international.

Onlangs bevestigde Ronald Koeman al dat hij interesse heeft in Memphis, die volgens de Everton-manager behoefte heeft aan speeltijd. In de voorbije interlandperiode deed de aanvaller van zich spreken met twee goals in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg (1-3).

Nikiforov
Oud-PSV'er Yuri Nikiforov speelde tussen 1993 en 1996 voor Spartak Moskou. Hij ziet een huurperiode bij de Russische topclub als een stap voorwaarts voor Memphis. 'Het is beter om bij het eerste team te spelen in Rusland, dan in de Premier League reserve te zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.