Sparta zonder Sinouh tijdens ontknoping in Dordrecht

Reacties

Sparta Rotterdam kan zondagmiddag in de beslissende finale van de play-offs niet beschikken over doelman Khalid Sinouh. De 39-jarige sluitpost moet verstek laten vanwege een hamstringblessure.

Sparta zonder Sinouh tijdens ontknoping in Dordrecht

Tijdens de eerste wedstrijd in eigen huis tegen FC Dordrecht (2-2) moest Sinouh voortijdig naar de kant vanwege de kwetsuur. 'We hebben gewacht tot zaterdag om de knoop door te hakken, maar de medische staf geeft rood licht', aldus trainer Gert Kruys tegenover Voetbal International.

Tegenover het wegvallen van de ervaren keeper staat de terugkeer van clubtopscorer Johan Voskamp. De 29-jarige aanvaller speelde op 14 februari zijn laatste wedstrijd voor Sparta.

Op bezoek bij FC Den Bosch (2-1 nederlaag) moest de trefzekere aanvaller al na 26 minuten naar de kant vanwege een voetblessure. Dit seizoen was Voskamp twaalf keer goed voor een goal in de Jupiler League. Daarmee is hij de meest trefzekere speler in de selectie van trainer Gert Kruys.

Afgelopen donderdagavond kwamen Sparta en FC Dordrecht in de strijd om een Eredivisie-ticket niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Het resultaat op Het Kasteel biedt dus voor beide ploegen voldoende perspectief voor de return van zondag aan de Krommedijk.(Jarno Verweij)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.