Sparta met tien man op valreep naast FC Oss

Sparta Rotterdam moet nog langer wachten op een overwinning in de Jupiler League. Maar met tien man werd op eigen veld ontsnapt aan een nederlaag tegen FC Oss (2-2).

Paul Gladon voorkwam in blessuretijd dat Sparta de derde nederlaag in de laatste vier duels moest incasseren. De aanvaller was de held van de Kasteelheren, zoals Pieter Nys de rol van schlemiel vervulde. Want de Belg moest al in de 43ste minuut met twee gele kaarten op zak de kleedkamer opzoeken.

Met een man minder kwam Sparta via Gladon nog wel op voorsprong, maar door twee goals van Justin Mathieu keerden de kansen in het voordeel van FC Oss. De Brabantse gasten moesten echter met een punt genoegen nemen, nadat Gladon in blessuretijd de 2-2 maakte.