Sparta gaat niet verder met Knol en Van den Bergh

De selectie van Sparta ondergaat in de zomermaanden een metamorfose. De club heeft bekendgemaakt een fors aantal aflopende contracten niet te verlengen. Zo moeten onder anderen Ricky van den Bergh en Ruud Knol op zoek naar een nieuwe werkgever. Daarnaast keren alle huurlingen terug.

Sparta gaat niet verder met Knol en Van den Bergh

David Abdul, Ricky van den Bergh, Ruud Knol, René van Dieren, Vinicius Bongaertz, Carlos Delgado, Mathijs Donatz, Mitchel van Gastel, James Holland, André Krul, Marcellino van der Leeuw, Lucas van Oeveren, Aleksander Seliga en Karim Touzani zijn komend seizoen niet meer op Het Kasteel te bewonderen.

Vooral het vertrek van Ricky van den Bergh is opvallend. De middenvelder kwam in de winter over van ADO Den Haag, waar diens contract ontbonden werd, om op het oude nest terug te keren. Het leverde in sportief opzicht geen succes op. In veertien optredens trof Van den Bergh slechts twee keer doel.

Sparta, dat onlangs Michel Vonk aanstelde als trainer voor komend seizoen, moet zich dus naar alle waarschijnlijkheid flink gaan roeren op de transfermarkt. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's