Sparta en De Dijk schorten onderhandelingen over Kaars op

Reacties

De overstap van Dennis Kaars naar Sparta lijkt vooralsnog verre van zeker. Hoewel zijn club De Dijk vanaf het eerste moment heeft geroepen dat de spits geen strobreed in de weg zou worden gelegd, verlangt de Derdedivisionist wel een substantieel bedrag van Sparta.

Sparta en De Dijk schorten onderhandelingen over Kaars op

Verschillende woordvoerders van De Dijk, dat weet dat promoveren naar de Tweede Divisie makkelijker zal gaan met Kaars dan zonder hem, brengen nu bedragen naar buiten die volgens de Rotterdammers niet kloppen. Bij Sparta leidde dat tot irritatie waarna de onderhandelingen stop zijn gezet.

Kaars zelf hoopt nog altijd dat  de transfer doorgang vindt. Sparta en De Dijk zullen dan wel opnieuw moeten onderhandelen. Aangezien het verschil tussen vraag een aanbod niet onoverkomelijk groot lijkt, is de verwachting dat beide partijen ergens komende maand nog wel tot een akkoord kunnen komen. Wellicht door ook nog een onderlinge oefenwedstrijd te regelen.

Sparta heeft het budget voor nieuwe spelers voor dit seizoen al opgebruikt en de club moet goed afwegen wat het uit wil geven voor een speler van 28 die er direct moet staan. Daarnaast heeft Pastoor de beschikking over meerdere aanvallers. Zakaria El Azzouzi is eerste keus, Finn Stokkers is een alternatief voor hem, terwijl Mathias Pogba en Cyril Chevreuil ook nog opties zijn en Roland Bergkamp na de winterstop hoopt terug te keren van een knieblessure. ‘We kunnen voorin meerdere deuntjes zingen’, verduidelijkt Pastoor de ruime keuze.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.