Sparta en ADO jagen op komst Go Ahead-aanvoerder Vriends

Reacties

Hoewel Go Ahead Eagles afgelopen zondag naar de Eredivisie promoveerde, is de kans toch aanzienlijk dat Bart Vriends de club uit Deventer gaat verlaten. De 25-jarige aanvoerder heeft een aflopend contract en heeft herhaaldelijk aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Sparta en ADO jagen op komst Go Ahead-aanvoerder Vriends

Vriends sprak al eerder met VVV-Venlo, maar die club lijkt te kunnen worden weggestreept nu de Venlonaren ook volgend seizoen in de Jupiler League spelen. Verder hebben het gepromoveerde Sparta Rotterdam en ADO Den Haag interesse in de Amersfoorter.

'Toch zijn ook wij niet helemaal kansloos', zegt rvc-lid Adrie Steenbergen, met de portefeuille technische zaken van Kowet, tegen VI. 'We weten dat Bart graag een andere prikkel zou willen, dat er ook geïnteresseerde clubs zijn, maar hij heeft het bij Go Ahead ook altijd goed gehad. We gaan deze week met hem in gesprek en onze inzet is uiteraard verlenging.'

In drieënhalf jaar speelde de centrale verdediger 132 officiële wedstrijden voor Go Ahead Eagles, daarin scoorde hij zes keer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.