Spaanse scheidsrechters voor PSV en Ajax

Reacties

De UEFA heeft bekendgemaakt met welke scheidsrechters de Nederlandse ploegen deze week te maken krijgen bij hun Europese duels

Spaanse scheidsrechters voor PSV en Ajax

Alberto Undiano Mallenco is leidsman bij het bezoek van PSV aan VfL Wolfsburg komende woensdag. De 42-jarige scheidsrechter had in het verleden diverse Europese duels van Nederlandse ploegen onder zijn leiding, maar floot nog nooit een optreden van PSV.

In de Europa League is de Spanjaard David Fernández Borbalán (42, foto) op het uitduel van Ajax met Fenerbahçe gezet. Ajax had al eens eerder te maken met de Spanjaard. Vorig seizoen, in februari van dit jaar, was hij de leidsman bij de 3-0 zege van de Amsterdammers bij Legia Warschau in de tweede ronde van de Europa League. Destijds werd dat duel vanwege een straf voor de thuisploeg in een leeg stadion afgewerkt.

AZ en FC Groningen krijgen te maken met een voor hen  nog onbekende scheidsrechter. FC Groningen begint donderdag aan de uitwedstrijd tegen Slovan Liberec met de Duitser Christian Dingert (35) als leidsman. AZ-FC Augsburg staat onder leiding van Miroslav Zelinka (34). De Tsjech floot in het verleden al wel duels van PSV, maar nog nooit van de Alkmaarders.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.