Spaans voetbal ook komende drie jaar te zien op Sport1

Reacties

De wedstrijden uit de Primera División zijn ook komend jaar weer live te zien op Sport1. De betaalzender kwam een nieuw contract voor drie jaar overeen.

Spaans voetbal ook komende drie jaar te zien op Sport1

De Spaanse competitie start dit jaar op 23 augustus, waarbij Rafael van der Vaart en Adnane Tighadouini vooralsnog voor de Nederlandse inbreng zorgen. Van der Vaart verruilde Hamburger SV voor promovendus Real Betis, terwijl de van NAC gekomen Tighadouini bij Málaga oude bekende Nordin Amrabat treft.

Landskampioen Barcelona begint het seizoen met een lastige uitwedstrijd tegen Athletic de Bilbao. De ploeg van Luis Enrique speelt op 14 en 17 augustus ook al tegen de Basken in de strijd om de Spaanse Supercup. Aartsrivaal Real Madrid opent op bezoek bij promovendus Sporting Gijón en hoopt dit seizoen met de nieuwe trainer Rafael Benítez zijn eeuwige rivaal te onttronen.

Het sportkanaal zendt elke speelronde minimaal zes wedstrijden rechtstreeks uit, online zijn zelfs alle duels in de Primera División live te volgen. Kijk voor het volledige speelschema hier.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.