Southampton en Sevilla melden zich voor Tadic

Reacties

Het spel rond Dusan Tadic begint op gang te komen. Southampton en Sevilla zijn vooralsnog de meest serieuze gegadigden om de 25-jarige steraanvaller van FC Twente te kopen.

Southampton en Sevilla melden zich voor Tadic

De club uit de Premier League, die komend seizoen wordt getraind door Ronald Koeman, meldde zich afgelopen week via een tussenpersoon bij het management van Tadic. Daarbij kwam aan de orde onder welke voorwaarden de international van Servië kan worden overgenomen.

FC Twente vraagt een transfersom van ruim twaalf miljoen euro voor Tadic, die dit seizoen in de Eredivisie goed was voor zestien goals en veertien assists. Dat bedrag is vooralsnog te gortig voor Sevilla, dat hem op het oog heeft als vervanger van de door Barcelona aangetrokken Ivan Rakitic.

Een financiële constructie met behulp van de Doyen Sports Group moet de transfer van Tadic naar de Primera División alsnog mogelijk maken. De investeringsmaatschappij sloot recent een samenwerkingsverband met de Enschedeërs en was dit seizoen ook sponsor van Sevilla. Als onderdeel van de overeenkomst met FC Twente is een deel van toekomstige transferopbrengsten ondergebracht bij Doyen.

Volg het WK in Brazilië met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.