Solskjær maakt debuut Larsson perfect

Een treffer van Hendrik Larsson leek Manchester United niet verder te helpen in de FA Cup. Totdat supersub Ole Gunnar Solskjær een blunder van Villa-keeper Gabor Király afstrafte (2-1).

Manchester United speelde in de wedstrijd tegen Aston Villa in de derde ronde van FA Cup een stroeve eerste helft. Wennen aan nieuwe spits Larsson speelde de formatie van Alex Ferguson parten. Maar de entree van het Zweedse noodverband - Larsson moet in maart weer terug naar Helsingborgs - betaalde zich tien minuten na rust uit: 1-0.

Toch leek Manchester United op herhaling te moeten. Aston Villa, waar Wilfred Bouma de volle negentig minuten speelde, kwam een kwartier voor het einde door toedoen van invaller Milan Baros op gelijke hoogte. Een blunder van doelman Király kostte Villa een plaats in de vierde ronde van de FA Cup. De Hongaar ging in blessuretijd de mist in bij een inzet van invaller Solskjær; 2-1.