Soberheid rondom oefenduels vanwege nationale rouw

Reacties

Het oefenduel Feyenoord - Real Sociedad van vanavond 20.00 uur vindt gewoon doorgang. Wel geldt rondom de traditionele seizoensopening van de Rotterdammers een aangepast programma in het kader van de nationale rouw vanwege de vliegramp in Oekraïne.

Soberheid rondom oefenduels vanwege nationale rouw

De spelers zullen tijdens de wedstrijd rouwbanden dragen en er zal voor het begin van het duel een minuut stilte in acht worden genomen. Geplande feestelijkheden rond het treffen zullen geen doorgang vinden. Ook wordt de muziekkeuze aangepast. 'De wedstrijd wordt dus in alle soberheid afgewerkt', aldus een zegsman van de Rotterdammers.

Overige oefenduels
FC Twente zal bij het duel met Konyaspor eveneens met rouwbanden spelen en een minuut stilte in acht nemen. Ook wordt die wedstrijd voorafgegaan door het luiden van de kerkklokken. De overige activiteiten rondom de wedstrijd worden aangepast en versoberd. Bij het duel van Jong FC Twente met Jong PEC Zwolle treffen de Tukkers vergelijkbare maatregelen.

Rondom het oefenduel FC Den Bosch - Heracles Almelo van 19.00 uur zal het programma ook worden aangepast, melden de Tukkers. Ook Almere City - SC Cambuur van 19.00 uur zal van alle feestelijkheden worden ontdaan. Ook wordt er met rouwbanden gespeeld en een minuut stilte in acht genomen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.