Soap rondom doelpuntenmaker Rusnák: 'Klopt niets van'

Reacties

Albert Rusnák is misschien wel bezig aan zijn laatste wedstrijden bij SC Cambuur. Zeker is dat de talentvolle aanvaller tegen Go Ahead Eagles (2-1 zege) zijn mooiste doelpunt maakte in het shirt van de Friezen.

Soap rondom doelpuntenmaker Rusnák: 'Klopt niets van'

'Op het moment dat ik de bal raakte wist ik dat die erin zou gaan. Dat voelde ik gewoon', zei de aanvaller in gesprek met FOX Sports. 'Ik ben er heel blij mee, waarschijnlijk de mooiste treffer uit mijn loopbaan.'

'Normaal gesproken schiet ik nooit van die afstand. Gelukkig vloog de bal er fraai in. Het was een hard schot waarbij de bal alle kanten op zwabberde. Ik denk dat een keeper hier weinig tegen kan doen', aldus de technisch begaafde aanvaller.

Toekomst
De huurling van Manchester City was deze week groot nieuws in Leeuwarden. Rusnák zou nagenoeg rond zijn met FC Groningen. 'Er is van alles geschreven, maar daar klopt niets van. Ik heb niets getekend en met geen enkele club gesproken. Ik sta nog steeds onder contract bij City en speel nu op huurbasis bij SC Cambuur', alus Rusnák.

'Ik heb nog twee wedstrijden te gaan tot de winterstop. En daarna is alles mogelijk, maar dat laat ik over aan mijn zaakwaarnemer. Ik heb het hier erg naar mijn zin en Cambuur is het meest positieve uit mijn loopbaan tot dusver. Maar ik heb dit niet alleen in de hand. Het hangt ook af van de clubs', zei de Slowaakse jeugdinternational tot slot.

Opvallend genoeg meldde zijn trainer Henk de Jong even later iets heel anders. 'Rusnák gaat naar FC Groningen. Misschien kan ik met algemeen directeur Hans Nijland regelen dat we hem nog een halfjaar kunnen huren. Ik ken hem goed', aldus De Jong.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.