Sneijder tekent contract voor 3,5 jaar bij Galatasaray

Wesley Sneijder heeft een contract voor 3,5 jaar bij Galatasaray getekend. De onderhandelingen hierover werden zondagavond op enkele details na afgerond. Inter en Galatasaray waren het al eens geworden over een transfersom van 7,5 miljoen euro.

Sneijder tekent contract voor 3,5 jaar bij Galatasaray

'Het is nog niet rond, maar we gaan zeker de goede kant op', liet Lerby eerder op de avond weten. Verwacht werd dat Sneijder de transfer maandag zou afronden, maar Galatasaray meldt dat de komst van de middenvelder definitief is. De geruchten rondom Sneijder en de Turkse topclub waren al een tijd aan de gang. Nadat zijn huidige werkgever Internazionale de aanvoerder van Oranje een verlaagde aanbieding deed, besloot de middenvelder zijn toekomst ergens anders te zoeken. Hij kreeg ook geen speeltijd meer bij de club in Milaan die problemen had met zijn hoge salaris en hem moest doorbetalen tot 2015.

Sneijder heeft zo lang mogelijk gewacht op een andere club. Zijn voorkeur ging uit naar Engeland. Overigens staat volgende week (27 januari) de topper tegen Besiktas op het programma. Koploper Galatasaray staat twee punten voor op de nummer twee. (Joost Hofman)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen