Sneijder moet vrezen voor plaats op Oranje-bank

Reacties

Nederland start zaterdag vermoedelijk zonder Wesley Sneijder. Op basis van de laatste training krijgt Davy Klaassen de voorkeur op het middenveld, terwijl Quincy Promes als linkeraanvaller start.

Sneijder moet vrezen voor plaats op Oranje-bank

Oranje werkte zojuist een training af in het Vasil Levski Stadion in Sofia. De sessie begon met de nodige loopoefeningen, waarna een positiespel plaatsvond. De training werd met een afwerkoefening afgesloten, waarbij Sneijder bij de wissels aansloot.

Mocht De Vrij zaterdag niet fit zijn, dan lijkt Wesley Hoedt zijn debuut te gaan maken. De verdediger van Lazio krijgt dan de voorkeur boven Matthijs de Ligt, en zal samen met Bruno Martins Indi het centrum vormen. Rick Karsdorp en Daley Blind completeren de achterhoede voor doelman Jeroen Zoet, die de plek onder de lat herovert.

Op het middenveld ruimt Blind vermoedelijk een plek in voor Davy Klaassen, die kort rond spits Bas Dost moet gaan spelen. Kevin Strootman en Georginio Wijnaldum moeten voor de balans op het middenveld zorgen.

Voorin moet Arjen Robben vanaf rechts en Quincy Promes vanaf links voor dreiging zorgen. Wesley Sneijder begint zodoende vermoedelijk op de bank.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Zoet; Karsdorp, Martins Indi, Hoedt, Blind; Strootman, Wijnaldum, Klaassen; Robben, Dost, Promes.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.