Sneijder met Galatasaray onderuit bij hekkensluiter

Wesley Sneijder beleeft met Galatasaray een stroeve competitiestart. Zaterdagavond werd in de derde wedstrijd verloren bij Balikesirspor: 2-0. Zodoende is de thuisploeg hekkensluiter af en werden de eerste punten van dit seizoen binnengesleept.

Na 22 minuten moest Sneijder lijdzaam toezien hoe de thuisploeg op voorsprong kwam. Sercan Yildirim verschafte zich met een kapbeweging de ruimte om te schieten, maar zag tot zijn blijdschap dat zijn schot van richting veranderde en in het doel viel.

Vlak voor rust werd het 2-0. Na dramatisch verdedigen van Aurélien Chedjou kwam de bal voor de voeten van Gökhan Ünsal. Hij schoot het speeltuig in het dak van het doel.

Sneijder en consorten konden die tussenstand niet meer van het scorebord krijgen, waardoor de ploeg van Cesare Prandelli na drie duels op vier punten staat. Eerder dit seizoen werd van Bursaspor met 2-0 gewonnen en gelijkgespeeld tegen Eskisehirspor (0-0). Midweeks begon Galatasaray nog aan de Champions League-groepsfase met een 1-1 gelijkspel tegen Anderlecht.