Sneijder krijgt bij Galatasaray gezelschap van Podolski

Reacties

Lukas Podolski vervolgt zijn loopbaan in Turkije. De dertigjarige aanvaller wordt ploeggenoot van Wesley Sneijder bij Galatasaray, dat de Duitser overneemt van Arsenal. De Turkse topclub maakt via de officiële kanalen bekend dat Podolski om 16.30 uur gepresenteerd wordt.

Sneijder krijgt bij Galatasaray gezelschap van Podolski

Sinds de zomer van 2012 stond Podolski onder contract in Noord-Londen, maar na een redelijk eerste seizoen - waarin hij zestien keer scoorde in 42 officiële wedstrijden - kreeg hij steeds minder speeltijd onder manager Arsène Wenger. Vorig seizoen werd hij vanaf januari verhuurd aan Internazionale. Ook in Milaan maakte de 125-voudige international geen geweldige indruk.

Wenger en Pdolski gingen de afgelopen week in gesprek over de toekomst. 'Hij wilde Lukas behouden, maar kon hem geen basisplaats garanderen. Daarom vonden wij een transfer verstandig', liet zaakwaarner Nassim Touihri weten. Galatasaray sloeg toe en betaalde naar verluidt vier miljoen euro voor de aanvaller, die eerder in zijn loopbaan ook uitkwam voor 1. FC Köln en Bayern München.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.