Sneijder incasseert opnieuw mokerslag met Galatasaray

Galatasaray heeft voor de tweede keer in deze week een zware nederlaag geleden. Na Borussia Dortmund was deze keer Istanbul BB met 4-0 te sterk voor het elftal van spelmaker Wesley Sneijder.

Istanbul BB is niet meer dan een grijze middenmoter in de Turkse Süper Lig, maar de ploeg van aanvalsleider Semih Sentürk (ex-Fenerbahçe) zorgde thuis tegen Galatasaray voor een sensatie. Via doelpunten van Marcio Mossoró en diezelfde Semih Sentürk stond de thuisploeg al in de twintigste minuut op een 2-0 voorsprong. Na rust bouwden Mossoró en Doka Madureira de score uit naar 4-0.

Sneijder, die door trainer Cesare Prandelli linksbuiten werd gezet, speelde de volledige wedstrijd mee. Door de pijnlijke nederlaag daalt Galatasaray naar de vijfde plaats. Desondanks bedraagt de achterstand op koploper Besiktas, dat een wedstrijd minder speelde, slechts een punt.