Sneijder en Donk lijden pijnlijk verlies met Galatasaray

Mersin Idmanyurdu heeft Galatasaray drie punten afgesnoept: 2-1. Semih Kaya speelde een negatieve hoofdrol voor de ploeg van spelmaker Wesley Sneijder en verdedigende middenvelder Ryan Donk.

Kaya leidde de nederlaag van Galatasaray in. Vlak voor rust greep hij niet in toen Préjuce Nakoulma doorbrak: 1-0. Na de hervatting ontving Kaya zijn tweede gele kaart en met tien man incasseerden de bezoekers opnieuw een treffer. Güven Varol verdubbelde uit een hoekschop de marge.

Lukas Podolski bracht twee minuten voor tijd nog wel de spanning terug, maar verder kwam Galatasaray niet. Zo won Galatasaray voor de derde keer op rij niet in de Turkse Süper Lig. De ploeg van Donk en Sneijder staat vijftien punten achter op koploper Fenerbahçe. Mersin klimt dankzij de verrassende zege naar de zestiende positie.