'Sneijder en debutant Martins Indi Oranje-klanten 2012'

Voetbal International bracht tussen woensdag 19 en maandag 24 december een prikkelende enquête, waarbij per dag twee vragen werden gesteld om de mening te peilen van onze lezers/bezoekers. Hierbij het resultaat van vraag 7.

'Sneijder en debutant Martins Indi Oranje-klanten 2012'

Het EK afgelopen zomer in Oekraïne en Polen liep voor het Nederlands elftal, toen nog met Bert van Marwijk aan het roer, uit op een grote deceptie. Onder leiding van bondscoach Louis van Gaal, die Van Marwijk opvolgde, is Oranje echter weer uitstekend gestart met de WK-kwalificatie.

In totaal werden er in 2012 dertien interlands afgewerkt en de vraag was wie dit kalenderjaar volgens jullie de beste international was? Alleen spelers met minstens vier interlands in 2012 werden geselecteerd.

Dat Wesley Sneijder tot dé Oranje-international werd verkozen is niet zo'n verrassing, maar hij blijft Bruno Martins Indi nipt voor. De verdediger van Feyenoord maakte na het EK zijn debuut in het Nederlands elftal en maakte indruk, mede door twee keer te scoren in zes interlands.

Gregory van der Wiel sluit de rij. De rechtsback, die afgelopen zomer de overstap maakte van Ajax naar Paris Saint-Germain, heeft volgens de bezoekers van deze website een dramatisch interlandjaar achter de rug.
<br /><br />

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen