Sneijder eist de aandacht op bij Galatasaray tegen Inter

Reacties

Wesley Sneijder heeft zijn club Galatasaray de zege bezorgd tegen Internazionale. De Oranje-international maakte kort na rust de enige treffer in het vriendschappelijke duel (1-0).

Sneijder eist de aandacht op bij Galatasaray tegen Inter

Na twee minuten vestigde Sneijder al de aandacht op zich, door Inter-coach Roberto Mancini een briefje te overhandigen. Daarop stonden vier sterren afgebeeld, refererend aan het twintigste kampioenschap dat Galatasaray afgelopen jaar behaalde. En dat onder leiding van een opgeleefde Sneijder, die door Mancini met succes naar Istanbul was gehaald om zijn carrière nieuw leven in te blazen.

Buiten dit vriendelijke gebaar zette Sneijder zijn voormalige coach en club ook te kijk, door vlak na de pauze de enige treffer van de wedstrijd op zijn naam te schrijven. Op aangeven van uitgerekend Lukas Podolski, die vorig seizoen onder Mancini dan weer een beroerde periode kende bij Inter, knalde de middenvelder raak.

Bij de Milanezen debuteerde de Montenegrijn Stevan Jovetic, die meteen al een gevaarlijke aanval opzette waarbij Mauro Icardi uiteindelijk de kans kreeg. Maar het lukte de Milanezen niet om in het laatste halfuur de gelijkmaker te forceren tegen de Turkse kampioen.

Galatasaray moet volgende week al aan de bak tegen Bursaspor, voor de strijd om de Turkse Super Cup. Voor Inter begint het grote werk pas over drie weken, als Marten de Roon op zondag 23 augustus met Atalanta Bergamo op bezoek komt voor de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen in de Serie A.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.