Sneijder baalt van kunstgras: 'Levert twee blessures op'

Reacties

Hoewel Wesley Sneijder blij is dat Oranje de horde Kazachstan genomen heeft, spreekt hij zijn ergernis uit over het kunstgras in Astana.

Sneijder baalt van kunstgras: 'Levert twee blessures op'

Op de tegentreffer in de extra tijd na kwam het Nederlands elftal nauwelijks in de problemen in Kazachstan, constateerde ook Sneijder bij de NOS. 'Deze zege is zwaar verdiend. We kregen meer ruimte dan we verwacht hadden en dan is het wachten op een doelpunt. Dat we een aantal slordige momenten hadden, wijt ik aan het veld.'

De maker van de tweede Oranje-goal vervolgde. 'Het kunstgras was waardeloos. Daar wil ik eigenlijk niet veel over zeuren, maar het is gewoon balen dat je er twee blessures door krijgt', doelde hij op het uitvallen van doelmannen Jasper Cillessen (in de warming-up) en Tim Krul (in de 81ste minuut).

Door de zege in Kazachstan voert Oranje de druk op Turkije op. De ploeg van bondscoach Fatih Terim moet in Tsjechië (aftrap 20.45 uur) minimaal een punt pakken om de derde plek te heroveren. 'We gaan op hoop van zegen kijken wat de Turken gaan doen', glimlachte Sneijder.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.