Smalling ziet dankzij Van Gaal toekomst bij United

Reacties

Het contract van Chris Smalling bij Manchester United loopt aan het einde van volgend seizoen af, maar de verdediger wil dolgraag langer op Old Trafford blijven. Niet in de laatste plaats door de aanwezigheid van manager Louis van Gaal.

Smalling ziet dankzij Van Gaal toekomst bij United

Hoewel de club de onderhandelingen met Smalling nog niet is begonnen, is het wat de 25-jarige sppeler betreft duidelijk: hij blijft. 'De manager toont vertrouwen in me. En wanneer ik speel, ben ik blij', zo sprak Smalling op een persconferentie van de Engelse ploeg, waarmee hij zich voorbereidt op het oefenduel met Italië van dinsdag.

Hij ziet zichzelf dan ook op de langere termijn bij United spelen. 'Jazeker. Ik heb er altijd van genoten om bij Manchester United te voetballen, maar zeker nu.' De laatste dagen doken in Engeland geruchten op dat Arsenal hem wel eens naar Londen zou willen halen, maar de afgelopen weken doet Smalling het bij The Red Devils juist prima.

Hijzelf denkt ook in de vorm van zijn leven te verkeren. 'De manager ziet het echt in me zitten. Hij is enorm eerlijk. Hij vertelt je wat je goed doet en wat er beter moet, maar laat in ieder geval echt zien in je te geloven. In mijn geval zeker wat betreft de laatste maanden. Ik ben fit en de manager kiest dan ook voor mij', concludeert Smalling tevreden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.