Smalling uren na Roma-Ajax slachtoffer van gewapende overval

Reacties

Chris Smalling en zijn gezin zijn in de nacht van donderdag op vrijdag slachtoffer geworden van een gewapende overval. Volgens La Gazzetta dello Sport drongen drie mannen het huis van de verdediger van AS Roma midden in de nacht binnen. Smalling werd vervolgens gedwongen om een kluis met kostbare bezittingen te openen.

Smalling uren na Roma-Ajax slachtoffer van gewapende overval
© Pro Shots

Smalling ontbrak donderdag bij Roma in de kwartfinale van de Europa League tegen Ajax omdat hij herstelt van een knieblessure. De 31-jarige Engelsman lag 's nachts met zijn vrouw te slapen toen drie gewapende personen het huis binnendrongen. Het tweejarige zoontje van Smalling was ook in de woning aanwezig.

Volgens de Italiaanse sportkrant werd Smalling wakker gemaakt en moest hij zijn kluis met daarin onder andere een Rolex, juwelen en andere kostbaarheden openen. Rond vijf uur in de ochtend belde Smallings vrouw de politie, die onmiddelijk naar het huis kwamen. De zaak wordt nu onderzocht.

Fonseca
Het is niet de eerste keer dat iemand van Roma slachtoffer wordt van een overval. In november werd er ingebroken in het huis van trainer Paulo Fonseca, die op dat moment niet thuis was. Zo'n honderdduizend euro aan kostbaarheden werd toen buitgemaakt. Een paar dagen eerder was er al ingebroken bij Joaquín Correa van Lazio.

Bekijk hier al onze video's
Meer AS Roma
Meer over AS Roma
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.