Sloveense back Trajkovski vierde huurling voor FC Twente

Reacties

Dejan Trajkovski is de nieuwe linksback van FC Twente. De 24-jarige Sloveen komt over van NK Domzale en is alweer de vierde huurversterking van de Eredivisie-club uit Enschede.

Sloveense back Trajkovski vierde huurling voor FC Twente

Technisch directeur Ted van Leeuwen gaf onlangs al aan dat Twente met beperkte middelen op zoek was naar nog een aantal versterkingen. Na Dylan Seys (Club Brugge), Yaw Yeboah en Enes Ünal (beiden Manchester City) komt nu ook Trajkovski de ploeg van trainer René Hake op huurbasis versterken. Wel heeft Twente een optie tot koop laten opnemen in de huurovereenkomst.

Trajkovski speelde sinds zijn vertrek bij NK Maribor 46 officiële wedstrijden in anderhalf jaar voor NK Domzale. 'Hier bij FC Twente hoop ik dat door te zetten. De eerste indruk is goed, het is een mooie club met een groot stadion en goede supporters. Ik kijk er naar uit om hier te spelen in De Grolsch Veste, ik hoop zo veel mogelijk minuten te maken en belangrijk te zijn voor het eerste elftal.'

In Enschede wordt Trajkovski feitelijk de opvolger van Robbert Schilder, die de laatste jaren veelal de linksback was maar deze zomer transfervrij vertrok. 'Als linksback ben ik aanvallend ingesteld, ik heb veel snelheid en probeer de aanvallers altijd te dienen met voorzetten', aldus de voormalig Sloveens jeugdinternational, die volgens directeur Jan van Halst ervaring toevoegt aan de linkerkant.

De VI Seizoengids 2016-2017

Koop de VI Seizoengids 2016-2017 om alles te weten over het nieuwe voetbalseizoen en ontvang gratis de cd De Grootste Voetbal Hits cadeau. De seizoengids kost 8,50 euro en is te bestellen in de VI Webshop.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.