Slovan Liberec lijft ex-AZ'er Luckassen in

Reacties

Slovan Liberec versterkt zich met Kevin Luckassen. De Tsjechische club, die het donderdag in de Europa League thuis opneemt tegen AZ, neemt de twintigjarige aanvaller over van het Schotse Ross County.

Slovan Liberec lijft ex-AZ'er Luckassen in

Slovan en Ross County zijn het eens geworden over de transfervoorwaarden. Luckassen tekent een meerjarig contract bij de nummer zes van de Tsjechische competitie. De in Eindhoven geboren aanvaller stond eerder onder contract bij AZ, waarvoor hij één wedstrijd speelde. Luckassen kan namens Slovan niet in actie komen tegen zijn ex-club, want de inschrijvingstermin voor de Europa League is ruimschoots verlopen.

Luckassen werkte onlangs een stage af bij Slovan, dat gezien een blik op de statistieken wel een aanvallende impuls kan gebruiken. In zestien competitieduels trof de club pas zestien keer doel. Volgens Luckassen is zijn nieuwe werkgever nog zoekende. 'Ze proberen van alles uit. De basis is een 5-4-1-systeem, maar de aanvallend ingestelde spelers hebben geen vaste positie.'

Volgens Luckassen zal Slovan het initiatief donderdag dan ook aan AZ laten. 'Ze zullen tegen AZ vooral tegenhouden en hopen dat ze via de counter kunnen toeslaan.' (Chris Tempelman)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.