Slechtste vraag ooit, geknoei met strafschopgebied in Canada

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Slechtste vraag ooit, geknoei met strafschopgebied in Canada

• Bijzondere taferelen in Canada. De aftrap van de laatste thuiswedstrijd van Didier Drogba voor Montreal Impact liet een half uur op zich wachten. De reden? De strafschopgebieden moesten opnieuw worden uitgemeten. Er was namelijk geen sprake van een zestienmetergebied, maar van een 14,20-metergebied. De witte lijnen werden vervolgens met een spuitbusje snel groen gespoten en er werd 1,80 meter verder een nieuwe lijn getrokken.

• Leicester City-verdediger Jeffrey Schlupp reed maandagmiddag op weg naar de training zijn peperdure Lamborghini in de prak. De Ghanees kwam er zonder kleerscheuren vanaf, van zijn 220.000 euro dure bolide kon niet hetzelfde gezegd worden. Toen de ambulancebroeders ter plaatse waren, stelde Schlupp ze gerust, zo weet The Sun. 'Jullie hoeven je geen zorgen te maken', zei de linksback. 'Ik heb nog drie andere auto's waar ik uit kan kiezen.'

'Ik vind het moeilijk te geloven dat je zo'n vraag stelt. Dit is de slechtste vraag die ik ooit gekregen heb!'
Celtic-trainer Brendan Rodgers werd in zijn persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel met Barcelona een bijzondere vraag gesteld. Een Spaanse journalist vroeg de Noord-Ier of hij het aannemelijker vond dat het monster van Loch Ness bestond, of dat Lionel Messi menselijk was. Rodgers kon er wel om lachen.

• De bijnaam van het stadion van Manchester Untied, The Theatre of Dreams, werd door twee Engelse vloggers wel erg serieus genomen. Het duo sloot zichzelf vrijdagavond op in één van de toiletten van Old Trafford om daar de nacht door te brengen. De volgende middag, om 13.30 uur, stond het treffen met Arsenal op het programma.

Cristiano Ronaldo kan moeilijk een hapje uit eten in het openbaar. De Portugese superster heeft daarom een creatieve manier gevonden om stiekem op date te gaan. Met een pruik, een pet en een zonnebril nam de Real Madrid-topscorer de schone Georgina Rodriguez uit eten in Parijs. Helaas voor CR7 hield hij de plaatselijke paparazzi niet voor de gek met zijn verkleedpartij.

'Ik maakte mijn punt en soms deed Louis daar iets mee, soms ook niet. Hij was de manager dus hij was de baas. Dus als hij iets besloot dan ging ik daar in mee, ook als ik het er niet mee eens was'
Ryan Giggs kijkt terug op zijn periode als assistent-trainer onder Louis van Gaal bij Manchester United. De Welshman geeft toe het niet altijd eens te zijn geweest met de eigenwijze Amsterdammer, maar Giggsy kon dat prima relativeren. (Sky Sports)

'Ze zeggen dat Mozart op zesjarige leeftijd al 3500 oefenuren op de piano erop had zitten. Cristiano is ook zo: een natuurtalent, maar wel één die hard werkt. Alleen talent is niet genoeg om een genie te worden'
Cristiano Ronaldo keerde dinsdagavond terug naar de plek waar hij zijn profcarrière als voetballer begon. Zijn voormalige jeugdcoach Aurelio Pereira weet nog goed dat hij in de opleiding van Sporting Lissabon actief was. 'Als jongetje was Cristiano meer een artiest, nu is hij meer een atleet.' (ESPN)

'Het was een enorme blunder, echt heel dom. Ik schaam me voor mijn ploeggenoten'
Fabio Coentrão was behoorlijk schuldbewust na zijn onhandige actie in het Champions League-duel met Sporting Lissabon. De Portugees appelleerde voor een handsbal, maar kreeg de bal vervolgens in zijn eigen strafschopgebied tegen zijn arm aan, waardoor de thuisploeg via een penalty op gelijke hoogte kon komen. 'Ik moet elke minuut die ik krijg aangrijpen, maar ik speelde heel slecht. Dat moet ik veranderen', baalde Coentrão.

Paul Pogba kostte Manchester United 105 miljoen euro, maar de Fransman had even nodig om zijn stempel op het spel van de ploeg van manager José Mourinho te drukken. De laatste weken heeft hij zijn draai gevonden, ook buiten het veld. De 23-jarige middenvelder schittert in de nieuwe Adidas-commercial.

'Ik weet ook niet waarom Kompany zo vaak geblesseerd is. Misschien omdat hij in Engeland nooit rustig kan beginnen met de beloften, maar er gelijk honderd procent moet invliegen'
Marc Wilmots vertrok na het EK als bondscoach van België, maar kan zich nog steeds opwinden over de manier waarop Manchester City met de aanvoerder van De Rode Duivels omgaat. (L'Equipe)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.