Slagveer volgende aanwinst FC Twente

Reacties

FC Twente is druk doende om de komst van Luciano Slagveer af te ronden. De 23-jarige vleugelaanvaller wordt op dit moment medisch gekeurd. Slagveer wordt gehuurd van SC Lokeren, dat hem afgelopen zomer transfervrij overnam van SC Heerenveen.

Slagveer volgende aanwinst FC Twente

In de Belgische Jupiler Pro League kwam Slagveer vooralsnog weinig aan spelen toe. In de eerste drie competitiewedstrijden, die Lokeren alle verloor, mocht hij nog invallen, in de twee daaropvolgende duels zat Slagveer niet meer bij de selectie. Rúnar Kristinsson, de trainer die hem naar Lokeren haalde, was inmiddels ontslagen. In de vijf seizoenen dat de geboren Rotterdammer bij SC Heerenveen onder contract stond, was hij in 117 competitiewedstrijden goed voor 22 goals en vijftien assists.

Bij FC Twente, dat de eerste drie wedstrijden van het seizoen eveneens verloor, moet Slagveer voor de broodnodige aanvallende impulsen zorgen. De ploeg van trainer René Hake heeft problemen met het creëren van kansen en het maken van doelpunten. Na Tom Boere, Marko Kvasina, Nikola Gjorgjev, Adnane Tighadouini en Isaac Buckley-Rickets is Slagveer al de zesde offensieve versterking van FC Twente. Eerder deze week legde de geplaagde club ook Thomas Lam vast. De 23-jarige verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, wordt gehuurd van Nottingham Forest.

Samenvatting: PEC Zwolle-FC Twente
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.