Slagvaardig Valencia pakt door en haalt Russische WK-uitblinker

Reacties

Na het vastleggen van Chelsea-huurling Michy Batshuayi en Atlético Madrid-aanvaller Kevin Gameiro heeft Valencia opnieuw toegeslagen op de transfermarkt. De Russische WK-uitblinker Denis Cheryshev is hard op weg naar Estadio Mestalla.

Slagvaardig Valencia pakt door en haalt Russische WK-uitblinker

Valencia meldt dat het met Villarreal een principe-akkoord heeft bereikt over de komst van Cheryshev, die voor een seizoen wordt gehuurd met een nog nader te definiëren optie tot koop. De voormalig speler van Real Madrid gaat bij de nummer vier van vorig seizoen opnieuw samenwerken met trainer Marcelino, in het seizoen 2014/15 tot wederzijds genoegen ook al zijn coach bij Villarreal.

De 53-jarige Spanjaard, die Valencia in zijn eerste jaar terug naar de top van de Primera División leidde, drong al aan op aanvallende versterkingen een heeft die nu opnieuw gekregen. Cheryshev moet de vacante positie links voorin invullen zolang onduidelijk is of Valencia met Paris Saint-Germain een akkoord bereikt over de komst van Gonçalo Guedes, afgelopen seizoen al gehuurd.

Voor Cheryshev biedt de tijdelijke terugkeer naar Valencia (dat hem in 2016 al eens huurde van Real Madrid) na zijn sterke WK-optreden namens Rusland, waarvoor hij vier keer scoorde, uitkomst. Bij Villareal was de 27-jarige vleugelspeler de laatste twee seizoenen niet zeker van een basisplaats, al deed trainer Javier Calleja afgelopen seizoen in totaal wel 32 keer een beroep op hem.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.