Sinkgraven fit genoeg voor plaats in Ajax-selectie

Reacties

Daley Sinkgraven is door Peter Bosz opgenomen in de wedstrijdselectie van Ajax voor het Europa League-duel met FC Kopenhagen. De linksback was een twijfelgeval, zo gaf de Ajax-coach woensdag nog aan tijdens zijn persconferentie.

Sinkgraven fit genoeg voor plaats in Ajax-selectie

Sinkgraven doorstond de afsluitende training echter, waarna is hij opgenomen in de achttienkoppige selectie van de Amsterdammers. Verder beschikt Bosz ook over een fitte selectie. Tegen Kopenhagen is aanvoerder Davy Klaassen er vanwege een schorsing niet bij. Voor Jairo Riedewald heeft Bosz geen plaats binnen de groep van achttien.

In eigen huis moet de nummer twee van de Eredivisie zien terug te komen van een achterstand. Ajax verloor het heenduel in de achtste finale vorige week met 2-1. De return begint donderdagavond om 21.05 uur.

Wedstrijdselectie Ajax: André Onana, Diederik Boer, Kenny Tete, Joël Veltman, Davinson Sánchez, Daley Sinkgraven, Heiko Westermann, Nick Viergever, Matthijs de Ligt, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech, Donny van de Beek, David Neres, Bertrand Traoré, Amin Younes, Kasper Dolberg, Justin Kluivert.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.