Sinkgraven en Karsdorp haken af bij Jong Oranje

Reacties

Daley Sinkgraven en Rick Karsdorp hebben zich met blessures afgemeld bij Jong Oranje. Joris van Overeem en Joshua Brenet zijn hun vervangers.

Sinkgraven en Karsdorp haken af bij Jong Oranje

Ajax-middenvelder Sinkgraven (links op de foto) speelde zondag nog negentig minuten mee tijdens het duel van de Amsterdammers met ADO Den Haag (4-0), maar blijkt daaraan een enkelblessure te hebben overgehouden. Als vervanger doet bondscoach Fred Grim een beroep op Joris van Overeem (rechts op de foto) van AZ.

Ook Rick Karsdorp is deze week niet van de partij. De Feyenoord-rechtsback viel in de verloren topper tegen PSV (3-1) na een uur spelen in, maar liep in dat halfuur spelen een liesblessure op. Daarvan had Karsdorp eerder ook al last, tegen Vitesse moest hij daardoor naar de kant. Joshua Brenet - de back van PSV die in diezelfde topper in Eindhoven mocht beginnen omdat Simon Poulsen niet fit was - vervangt hem.

De ploeg van Grim start de race om een ticket voor het EK 2017 op vrijdag 4 september. Dan speelt de ploeg in de Adelaarshorst van Go Ahead Eagles tegen Cyprus (18.30 uur). Vier dagen later gaan de beloften in Istanbul op bezoek bij Turkije (18.45 uur). De twee duels betekenen bovendien de vuurdoop voor Grim en zijn assistent Paul Bosvelt. Dat duo nam het onlangs over van interim-trainer Remy Reijnierse.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.