Silva ook niet naar FC Twente, Nevland is terug

FC Groningen kan na een maand weer beschikken over Erik Nevland. Bruno Silva zal nog geen deel uitmaken van de selectie van coach Ron Jans voor het uitduel met FC Twente.

Silva ook niet naar FC Twente, Nevland is terug

Nevland kwam op 16 december 2007 voor het laatst in actie voor FC Groningen, dat op die dag in De Euroborg met 1-0 te sterk was voor Willem II. Sindsdien hield een achillespeesblessure de Noorse aanvaller aan de kant.

Bruno Silva reist niet mee met de selectie naar Enschede. De Uruguayaan hoopt nog altijd op een transfer naar Ajax. De rechtsback is inmiddels weer in training, maar laat in competitieverband nog verstek gaan. Silva ontbrak om die reden eerder al in het duel met Excelsior.

Coach Ron Jans kreeg verder slecht nieuws te horen over Luciano en Ondrej Svejdik. De doelman en de verdediger moeten nog enkele weken rust houden vanwege een breuk in respectievelijk een pink en een arm.

Naast Luciano, Silva en Svejdik staan ook de geblesseerden Fredrik Stenman (hamstring), Evgeniy Levchenko (kuit), Marnix Kolder (lies), Paul Matthijs (enkel) en Jeroen Veldmate (knie) niet tot de beschikking van Jans.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen