Sigthórsson nu wel klaar voor rentree bij Jong Ajax

Reacties

Kolbeinn Sigthórsson kan met een week uitstel alsnog zijn rentree maken bij Jong Ajax, dat maandagavond een thuiswedstrijd speelt tegen Fortuna Sittard. Voor de IJslandse spits wordt het zijn eerste optreden sinds eind januari.

Sigthórsson nu wel klaar voor rentree bij Jong Ajax

Sigthórsson kwam op 25 januari in De Klassieker tegen Feyenoord (0-0) voor het laatst in actie. Sindsdien hield een knieblessure de 25-jarige aanvaller aan de kant. Hij miste daardoor liefst acht wedstrijden in de Eredivisie en de Europa League-duels met Legia Warschau en Dnjepr Dnjepropetrovsk. Zijn teller voor Ajax staat vooralsnog daarom op negentien officiële duels en vijf goals.

Aanvankelijk zou Sigthórsson vorige week al met Jong Ajax meedoen tegen Almere City FC, maar toen bleek hij uiteindelijk toch niet fit genoeg. Eigenlijk heeft de centrumspits te veel duels voor de hoofdmacht gespeeld, maar de KNVB verleende vorige week al dispensatie. Ajax was daarmee net op tijd, want sinds 13 maart bestaat de mogelijkheid niet meer om een uitzonderingspositie aan te vragen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.