Sigthórsson maakt eerste meters op trainingsveld Ajax

Kolbeinn Sigthórsson heeft woensdag bij Ajax zijn rentree op het trainingsveld gemaakt. De IJslandse spits revalideert van een enkelblessure, die hij tijdens de WK-kwalificatie-play-offs met Kroatië opliep. IJsland werd daarin uitgeschakeld.

Sigthórsson maakt eerste meters op trainingsveld Ajax

Sigthórsson trainde nog wel apart. Het is nog onzeker of hij zaterdag in het thuisduel met NAC Breda zijn opwachting kan maken. De IJslander trainde samen met fysiotherapeut Pim van Dord en hield het daarna voor gezien.

Voor Siem de Jong komt de wedstrijd tegen NAC in ieder geval te vroeg, laat Ajax weten. De aanvoerder kampt met een hamstringkwetsuur, die hij op 19 november opliep tijdens het oefenduel van Oranje met Colombia (0-0). Mogelijk is De Jong, net als Sigthórsson, wel fit voor het Champions League-duel met AC Milan van volgende week woensdag. Dan moet Ajax winnen om door te bekeren in het miljoenenbal.

Behalve De Jong en Sigthórsson is ook Nicolai Boilesen er tegen NAC niet bij. Hij liep tijdens het Champions League-treffen met Barcelona (2-1 zege) ook een hamstringblessure op. Rechtsback Ruben Ligeon is wel weer hersteld van zijn fysieke ongemakken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen