Siem de Jong maakt PSV-debuut tegen Roda JC

Reacties

Siem de Jong maakt in het duel met Roda JC Kerkrade van woensdagavond zijn debuut in de hoofdmacht van PSV. Dat heeft trainer Phillip Cocu laten weten.

Siem de Jong maakt PSV-debuut tegen Roda JC

Siem de Jong, die al wel debuteerde voor Jong PSV, profiteert mede van de schorsing van zijn broer Luuk. Behalve de van Newcastle United gehuurde middenvelder maakt ook reservedoelman Remko Pasveer zijn opwachting in het duel om de KNVB-Beker. Manchester City-huurling Oleksandr Zinchenko is nog niet in staat om mee te doen. Sam Lammers, topscorer van de Jupiler League namens Jong PSV, behoort wel tot de wedstrijdselectie.

'We moeten zorgen dat we winnen. In de eerste plaats om door te bekeren, maar ook om onze eigen fans wat terug te geven', aldus Cocu op de clubsite, na twee thuisnederlagen op rij tegen Feyenoord en Atlético Madrid.

Ondanks de twee 0-1 verliespartijen is Cocu ervan overtuigd dat zijn aanpak de juiste is. 'De manier waarop wij spelen is weinig op aan te merken. We spelen vaak dominant, met druk naar voren en steken ook keer op keer veel arbeid en energie in de wedstrijden. Het ontbreekt in thuiswedstrijd echter aan doelpunten. Je zult zien dat als de eerste valt, er meerdere komen. Er is geen reden tot twijfel.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.