Sherwood gaat helemaal uit zijn dak, spookdoelpunt Higuaín

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Sherwood gaat helemaal uit zijn dak, spookdoelpunt Higuaín

David De Gea is met 23 tegengoals in negen wedstrijden statistisch gezien de slechtste keeper van Manchester United ooit in de derby's tegen Manchester City. Maar eindelijk ging het voor hem weer eens een keertje goed zondag, waarna hij in alle emoties zijn liefde voor de club betuigde. En dat waardeerden de supporters zeer. De doelman wordt immers gelinkt aan Real Madrid en in Manchester moeten ze er niet aan denken dat hij komende zomer vertrekt.

'Dank God voor mijn rentree'
• Hij trapte Gregory van der Wiel vorig jaar een gebroken rugwervel en bezorgde Thiago Motta na afloop van die competitiewedstrijd bij PSG een gebroken neus. Maar Brandão maakte na een halfjaar schorsing en een blessure namens Bastia zijn rentree, uitgerekend tegen de Parijzenaars. In de finale om de Coupe de la Ligue (0-4) kwam hij met een striemend fluitconcert vlak voor tijd binnen de lijnen. Maar: 'Iedereen om me heen is erg blij voor me.' (L'Equipe)

'Albert? Dat is een eikel'
• Cambuur-trainer Henk de Jong ziet na afloop van de wedstrijd tegen FC Groningen dat 'overloper' Albert Rusnak langs komt lopen. Het bleek een sneer met een knipoog, want de twee konden het nog steeds prima met elkaar vinden. (FOX Sports)

Van doellijntechnologie hebben ze in Italië nog niet gehoord en dat kostte Gonzalo Higuaín zondag een doelpunt tegen Fiorentina (overigens won Napoli wel, met 3-0). Oké, zijn schot was hard, maar kijk even naar de positie van de assistent...

• Het seizoen nadert zijn climax en dus wordt het voor sommige clubs een strijd op leven en dood. We hebben natuurlijk de woede gezien van bijvoorbeeld NAC-trainer Robert Maaskant, maar bij Aston Villa ging trainer Tim Sherwood helemaal uit zijn dak na een benauwde overwinning bij zijn voormalige club Tottenham Hotspur (0-1).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.