Sevilla verlost Rami en Milan van elkaar

Reacties

Adil Rami keert terug in de Primera División. De Franse verdediger gaat aan de slag bij Sevilla, dat hem overneemt van AC Milan.

Sevilla verlost Rami en Milan van elkaar

Sevilla meldt dat Rami volgende week, zodra hij terug is van vakantie, een vierjarig contract gaat ondertekenen indien hij de medische keuring goed doorstaat. Volgens Spaanse media betaalt de Europa League-winnaar drieënhalf miljoen euro voor de 26-voudig international.

Met zijn transfer naar Sevilla komt voor Rami een einde aan een zeer ongelukkig avontuur. Milan nam hem anderhalf jaar geleden met grote verwachtingen over van Valencia, maar Rami wist die niet waar te maken. In totaal speelde Rami 39 duels in het rood-zwart, waarin hij vier keer scoorde.

De verwachting is dat Milan en Sevilla op korte termijn nog een transfer bekendmaken, namelijk die van Carlos Bacca. Zodra de spits van de Andalusiërs door de medische keuring is, rondt Milan zijn komst af. Milan nam eerder deze week al afscheid van Daniele Bonera (aflopend contract), Sulley Muntari (contract ontbonden). De club versterkte zich met verdediger Rodrigo Ely en middenvelder Andrea Bertolacci.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.